Buat duit bernilai USD hanya di Instagram dan Facebook

“Duit duit dimana kau duit” haha kalau dulu tak ada duit, mesti nyanyi lagu ni. Lagu yang di popularkan oleh penyanyi Hattan yang bertajuk Duit. Hidup sekarang memang kena ada duit. Takde duit, macam mana nak makan? Duit gaji pun tak cukup. Bayar bil api air, minyak ulang alik pergi kerja je dah berapa, kalau naik motor dapat lah jimat, kalau kereta? Semuanya duit!
Hidup memang perlukan duit, tapi jangan sampai jadi hamba duit. Sampai lupa tali persaudaraan, sampai lupa nak bersedekah, sampai lupa diri. Zaman sekarang bukan zaman memboros, zaman menyimpan sebab kita tak tahu apa akan jadi pada diri kita kelak. Alja pun cakap dekat diri Alja sebab Alja juga dalam kategori boros. Jadi, Alja nak ajak korang buat duit. Bukan MLM ok. Haha

Pernah dengar tentang Website NARRATRS tak? Alja pernah share dulu dulu, mungkin korang tak ingat. Takpe, Alja share lagi sekali sebab seorang Alja rajin. hahaha NARRATRS merupakan satu website yang membayar kita jika kita share jenama atau kempen dorang. Untuk sign up NARRATRS, korang kena ada akaun Paypal sebab bayarannya dalam US Dollar tau. Cuba convert kan 1 USD ke Malaysia berapa? Kumpul-kumpul, rajin-rajin tak ke jadi banyak? Nak duit kenalah usaha! Jadi apa tunggu lagi?
Korang ada Facebook atau Instagram atau kedua-duanya sekali yang jumlah pengikutnya Satu Ribu ke atas? Nak duit? Kenalah join NARRATRS. Hahaha. Alja dah buat tau, 1 kempen dapatlah nak dekat hampir 10 Usd. Sebab kerja senang je, Share share je dapat duit. Hahaha

Nak sign up NARRATRS sangat lah mudah.

  • Pergi NARRATRS then Sign up melalui Facebook atau Instagram (Pilih salah satu)
  • Kemaskini akaun NARRATRS korang. Jangan lupa letak akaun Paypal sekali.
  • Pergi ke bahagian atas Tulis “Campaigns” then pilih kempen korang
  • Start Share dan Kumpul banyak duit. Mudah kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
CAHAYA PERMATA