Minuman berkhasiat Jus Lutox Keluaran Dnars

Pejam celik pejam celik kita dah nak raya dah, tapi badan korang bertenaga ke time puasa ni? Bukan puasa je, badan kena bertenaga setiap masa barulah setiap kerja yang kita buat jadi gembira. betul tak? Barulah bersemangat!
Korang pernah dengar tak tentang satu minuman Jus Lutox keluaran Dnars? Alja dah banyak kali nampak Jus lutox ni, sampai lah berminat nak cuba sendiri Jus ni. Nampak macam ok je sebab bahan bahan yang digunakan sangat lah berkhasit.

Terdapat lebih 10 bahan yang berkhasiat untuk menghasilkan Jus, diantaranya ialah,

  • Habbatus Sauda
  • Pegaga
  • Manna
  • Madu
  • Kurma
  • White Kidney Bean
  • Garam bukit
  • Cuka Lemon
  • Minyak Zaiton
  • Acai Berry, dan
  • Halia

Antara kebaikkan bila kita minum Jus Lutox Dnars ini,

  • Meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh disebabkan oleh dengan adanya Habbatus Sauda
  • Menjadikan Awet muda dan mengurangkan berat badan
  • Menguatkan daya ingatan
  • Sumber yang kaya Vitamin C disebabkan oleh Cuka Lemon
  • Dapat Meneutarlkan tekanan darah
  • Dapat menstabilkan gula dan darah dalam badan

Banyakkan lagi kebaikkan bila minum Jus ni, tapi Alja dah beli, tunggu Alja minum dulu lepastu share dengan korang ok? Feedback dari Alja sendiri sebab tengok Testimoni dorang di laman sosial rasmi Dnars semuanya bagi feedback yang positif.
Alja pun ingat nak bagi dekat Emak sebab emak selalu sakit-sakit sendi. Mana tau Jus ni boleh bagi emak sentiasa bertenaga semula. InsyaAllah Aamiin, Nanti Alja share feedback lepas minum ni ok. Tunggu tau. hehe
Cara minum pun senang, 2 sudu pagi dan 2 sudu petang. Harga mampu milik iaitu RM100 bagi semenanjung dan RM110 Sabah Sarawak.

Oh ye, Korang nak duit raya tak? Dnars tengah buat contast tau. Korang patut join , tarikh tamat 24 Jun pada jam 5 petang and kalau korang nak order juga, korang boleh dapatkan dekat contact bawah ni,
Website      : www.lutox.com.my

Facebook   : Jus Lutox Dnars

Instagram   : @Juslutoxdnars_

Whatsapp   : 019 717 7206 atau 016 261 4435

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
CAHAYA PERMATA