Sandwich Ashrin Food penghantaran sekitar kuala lumpur

Siapa tak suka sandwich? Sandwich lah paling sedap dan senang nak buat. Terutama waktu pagi. Tapi disebabkan kesuntukkan masa, nak buat pun tak sempat kan? Kadang-kadang malas nak buat. Ada hari kita rajin, ada hari satu benda pun kita malas, kalau boleh nak suruh Jiran sebelah masakkan, kita tukang makan. Hahahaha
Okey, Sekarang Alja nak share dengan korang Sandwich yang senang je, iaitu Beli! Korang boleh beli Sandwich ni dekat Ashrin Food. Ashrin Food menyediakan sandwich serta menyediakan perkhidmatan penghantaran di sekitar Kuala Lumpur. Kalau korang ada kedai atau nak buat income, korang pun boleh jual sandwish dari Ashrin Food dengan harga borong, harga pun mestilah harga borang. Mudah kan? Tak perlu korang susah buat.

Terdapat sepuluh (10) Jenis sandwich dari Ashrin Food dan 3 Kategori Pilihan, iaitu,

 1. Tuna
 2. Sardine
 3. Ayam
 4. Vege
 5. Coeslow
 6. Fish
 7. Crab
 8. Prawn
 9. Cheese, and
 10. Egg Mayo / Telur

3 Kategori Pilihan sandwich,

 • Mini Sandwich
 • Sanwich Boxes
 • Single Sandiwch

*Boleh REQUEST nak sayur atau taknak sayur & Pedas atau biasa/Normal

Tengok gambar pun boleh buat lapar wei bulan lagi ngap! Haruslah sedap juga. Ashrin Food ni telah mula pada bulan November 2017 dan bertapak di Danau Kota dan Menjadi Supplier Sandwich bagi Mood Republik Kuala Lumpur 2017.
Kalau korang nak jadi AGENT ASHRIN FOOD juga dialu alukan. Terutama buat student yang nak jana income buat duit sampingan. Sebab senang je tau jadi Agent Ashrin Food sebabnya TAK PERLU PEGANG / SIMPAN Stok pun. Promote je untuk dpaat pelanggan.
Sandwich dari Ashrin Food yang Fresh dan Lazat ini bakal menjanjikan perut korang kenyang serta memberikan kepuasan dalam diri kerana ia merupakan Sanwich Homemade dan berkonsepkan delivery ke pintu rumah korang. Confirm terbaik! So Apa lagi? Contact nombor bawah ni atau pun korang boleh cuci tengok di Laman sosial ASHRIN FOOD.

 • Penghantaran:
  • Delivery ke tempat anda
  • Self pickup di Danau Kota
 • Open: Monday-Sunday (Setiap hari)
 • Time: 8 pagi sehingga 9 Malam

Untuk pertanyaan lanjut, boleh hubungi Ashrin Food ok? 🙂

Facebook : Pembekal Sandwich
Instagram : @Ashrin_Food
Twiter    : twitter.com/AshrinSandwich
Youtube : youtube.com/AshrinFood
Website : https://ashrinfood.blogspot.my/Email    : ashrinfood@gmail.comContact Number : 0124746867

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
CAHAYA PERMATA